Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Leskovcu uhapšen sa 176 grama marihuane

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su V. M. (21) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, prilikom pretresa stana u kome boravi osumnjičeni, pronašla plastičnu kesu sa oko 176 grama marihuane, sakrivenu u garderobi.

V. M. je, uz krivičnu prijavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << priveden nadležnom tužilaštvu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Hapšenja zbog ubistva u Surčinu

Izvor: RTS, 18.Jun.2019, 10:15

Policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su pomogle izvršenje trostrukog ubistva u Surčinu, saopštio je MUP. . Uhapšeni su M. S. (1988) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, L....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.