Hapšenja zbog ubistva u Surčinu

Izvor: RTS, 18.Jun.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog ubistva u Surčinu

Policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su pomogle izvršenje trostrukog ubistva u Surčinu, saopštio je MUP.
Uhapšeni su M. S. (1988) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, L. D. (1997) teško ubistvo pomaganjem i N. Č. (1999) koji se sumnjiči za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poslova u Surčinu su sinoć pronašli tri beživotna tela, 42-godišnjeg muškarca i 78-godišnje i 80-godišnje žene.
Sumnja se da je izvršilac ovog trostrukog ubistva, od 5. juna ove godine, D. J. (1994) zbog neraščišćenih novčanih dugovanja.
Inače, D. J. je pre nekoliko dana naneo sebi povrede iz vatrenog oružja od kojih je potom preminuo.
Za troje osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Troje uhapšeno zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu tri osobe u Surčinu

Izvor: Beta, 18.Jun.2019

Policija je u Surčinu uhapsila M.S (31), L.D. (22) i N.Č. (20) zbog sumnje da su učestvovale u ubistvu tri osobe čija su tela potom bačena u septičku jamu u blizini tržnog centra u tom naselju, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.M.S. je osumnjičen za teško ubistvo u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.