U Leskovcu održana izložba Rotvajlera

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Okt.2018, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Leskovcu održana izložba Rotvajlera

U subotu je u Leskovcu, na stadionu „Dubočica“ održana međunarodna izložba pasa rase Rotvajler.

Izložbu, na kojoj su učestvovali psi iz dvadesetak gradova Srbije, Makedonije, Bugarske, Nemačke i Grčke organizovao je Klub rotvajlera „Jug“, a podržao Grad Leskovac.

Vladimir Branković, član Gradskog veća, je otvorio izložbu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << rekavši kako su rotvajleri često marginalizovani kao opasni i krvoločni, a da su zapravo vrlo lojalni i druželjubivi.

„Malo je poznata činjenica sa su odgajivačnice rotvajlera u Leskovcu veoma poznate i cenjene, a to potvrđuju brojne nagrade, pehari i medalje koje krase zidove naših odgajivačnica koje su osnovale Klub rotvajlera „Jug“ dodao je Branković.

Za prvaka rase, na današnjoj izložbi, proglašen je mužak vlasnika Ivana Ristovića iz Kragujevca.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.