U Leskovcu i pas čeka na overu recepta: Neobičan prizor ispred Doma zdravlja zbunio građane (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Mar.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Leskovcu i pas čeka na overu recepta: Neobičan prizor ispred Doma zdravlja zbunio građane (FOTO)

Možda se pas zbunio, pomislio da u leskovačkom Domu zdravlja rade i veterinari, ili su mu doktori za životinje dosadili pa je potražio pomoć zdravstvenih radnika koji leče ljude.

Da li su leskovački lekari primili nesvakidašnjeg pacijenta nije poznato, ali je pas koji uredno čeka pred vratima kartoteke i overe recepata vidno oraspoložio pacijente u ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zdravstvenoj ustanovi - piše Jugmedia.

Leskovčani koji su se zatekli u prizemlju Doma zdravlja su psa slikali mobilnim telefonima i niko ga nije terao iz hodnika već naprotiv, igrali su se sa njim i mazili ga dok je strpljivo čekao svoj red kod čike u belom mantilu.

(Telegraf.rs/Jugmedia)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.