U Leskovcu hapšenje zbog iznude

Izvor: JUGpress.com, 02.Maj.2018, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Leskovcu hapšenje zbog iznude

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su P.T. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda u pokušaju.

On se sumnjiči da je 14. aprila 2018. godine sa telefona poslao SMS poruku oštećenoj, u kojoj je od nje zahtevao da ostavi u kanti za smeće na jednoj lokaciji kovertu sa 2.000 evra.

P.T. je zapretio da će joj, ukoliko prijavi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << događaj policiji, biti bačena bomba na lokal i kuću.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden  nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Staklenom čašom povredio dvojicu

Izvor: JUGpress.com, 02.Maj.2018

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M.I. (1984) zbog osnova sumnje da je izvršio  krivično delo nasilničko ponašanje...Osumnjičeni je 22. aprila 2018. godine, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Leskovcu staklenom čašom naneo povrede u vidu rasekotine...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.