Uhapšen jer je pokušao da otme maloletnicu

Izvor: Večernje novosti, 01.Maj.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer je pokušao da otme maloletnicu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su P.Lj. (40) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela protivpravno lišenje slobode i napad na službeno lice u vršenju dužnosti Pripadnici beogradske policije uhapsili su P.Lj. (40) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela protivpravno lišenje slobode i napad na službeno lice u vršenju dužnosti. On je, kako se sumnja, 30. aprila 2018. godine, oko 20 časova, u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << beogradskom naselju ponudio maloletnoj devojčici sladoled, a potom, pošto ga je ona odbila, pokušao protiv njene volje da je uvuče u svoj automobil. Policijski službenici, koji su došli odmah po pozivu njene majke, savladali su i uhapsili osumnjičenog, koji je tom prilikom pružao otpor i naneo im lake telesne povrede. Za osumnjičenog je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilatšvu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U Leskovcu hapšenje zbog iznude

Izvor: JUGpress.com, 02.Maj.2018, 11:09

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su P.T. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda u pokušaju...On se sumnjiči da je 14. aprila 2018. godine sa telefona poslao SMS poruku oštećenoj, u kojoj je od nje zahtevao da ostavi u kanti...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.