U Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu policija privela 4 pijana vozača, trojica izazvala saobraćajke

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2021, 16:01

U Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu policija privela 4 pijana vozača, trojica izazvala saobraćajke

U prethodna tri dana, policija u Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu zadržala je četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Kako navode iz policije, dve osobe su lakše povređene u saobraćajnim nezgodama u Leskovcu koje su izazvali 43-godišnjak koji je seo za volan “audija” sa 2,1 promila alkohola u krvi i 24-godišnji vozač “citroena” sa 1,29 promila alkohola.

Saobraćajku je, navodi se, izazvao i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 21-godišnji mladić iz Vlasotinca vozeći sa 2 promila alkohola u organizmu, ali u toj nezgodi niko nije povređen.

Saobraćajna policija u Lebanu zaustavila je 35-godišnjeg vozača “pežoa” koji je odbio da se alkotestira. Iz saobraćaja je isključen i 25-godišnji vozač “reno megana” koji je u centru Leskovca, kako je utvrđeno, vozio pod dejstvom marihuane - saopštavaju iz policije.

Protiv petorice vozača su podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vozeći pod dejstvom alkohola izazvali saobraćajne nezgode

Izvor: B92, 17.Maj.2021

Pripadnici MUP-a u Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu, u prethodna tri dana, zadržali su četvoricu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola...Takođe, zadržali su i jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci...Četrdesettrogodišnji vozač "audija" koji je upravljao automobilom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.