U Leskovac stigla još dva pojačanja, Spasić i Grubić novi igrači Dubočice

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jun.2021, 10:18

U Leskovac stigla još dva pojačanja, Spasić i Grubić novi igrači Dubočice

Nakon golmana Miroslava Kocića, uprava rukometnog kluba Dubočica angažovala je još dva nova igrača za narednu sezonu. Baš kao i Kocić, iz niškog Železničara stigao je Đorđe Spasić, dok je redove Leskovčana pojačao i Nikola Grubić, koji je prethodnih sezona nosio dres beogradskog Partizana.

Rođeni Blačanin Đorđe Spasić igra na poziciji levog krila, a jedan je od najboljih igrača na toj poziciji u Srbiji što pokazuje statistika, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i njegov golgeterski učinak. Prethodne sezone tu poziciju u leskovačkom superligašu pokrivali su Radulović i mladi Simić koji će najverovatnije ovog leta promeniti sredinu.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo u redove našeg kluba uspeli da dovedemo tako kvalitetne i iskusne igrače kao što su Kocić i Spasić, čime stvaramo još sigurniju ekipu za predstojeću sezonu – kažu iz Dubočice. Pojačanje na poziciji desnog beka; foto: RK Dubočica 54

Deficitarna pozicija poslednjih godina rukometašima Dubočice je desni bek, a predstojeće sezone glavna uzdanica na toj poziciji biće levoruki Nikola Grubić koji je prethodnih sezona nosio dres Partizana, gde nije imao značajniju ulogu, pa je rešio da promeni sredinu. Nikola Grubić ima 21 godinu, rođen je u Kaću, a prošao je sve mlađe reprezentativne kategorije.

I pored već sada tri pojačanja iz Dubočice ne planiraju ovde da stanu, pošto se po rečima iz tog kluba intezivno radi na pregovorima sa još nekoliko igrača koji bi sledeće sezone mogli da zaduže dres „Vukova“.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.