Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2021, 11:29

U Jablaničkom okrugu 23 osobe pozitivne na koronu

LESKOVAC

U poslednja 24 sata od 261 rezultata (od toga za grad Leskovac 125), 23 je sa pozitivnim nalazomna koronu, saopštio je Zavod za javno zdravlje iz Leskovca.

Od toga 12 osoba je sa teritorije grada Leskovca, 3 sa teritorije opštine Vlasotince , 3 sa teritorije opštine Lebane i 5 osoba sa teritorije opštine Medvedja.

Struktura:

9 zaposlenih osoba, 9 nezaposlenih i 5 penzionera.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Vlasotincu najviše novih slučajeva korone

Izvor: JUGpress.com, 19.Maj.2021, 09:37

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEDJA..Prema najnovijim podacima leskovačkog Zavoda za javno zdravlje (ZZJZ) najviše novih slučajeva pozitivnih na koronu potvrdjeno je u Vlasotincu...Od 18 slučajeva potvrdjenih u poslednja 24 sata na 213 uzoraka, sa teritorije opštine Vlasotince je 13...Sa teritorije...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.