Izvor: JUGpress.com, 03.Okt.2022, 16:34

U Jablaničkom okrugu 23 osobe pozitivne na koronu

LESKOVAC-VLASOTINCE

U poslednjih 48 sati od 209 rezultata za Jablanički okrug, od toga za grad Leskovac 166, sa pozitivnim nalazom je 23 rezultata je sa pozitivnim nalazom. 22 osobe sa teritorije grada Leskovca i 1 osoba sa teritorije opstine Vlasotince.

Struktura: 9 penzionera, 2 nezaposlena lica, 11 zaposlenih lica i 1 učenik. Trenutno se ceka 12 rezultata iz laboratorija sa Jablanickog okruga, za lica koja su uzorkovana u ZZJZ Leskovac, Opstoj bolnici Leskovac i Domovima zdravlja Jablanickog okruga u prethodnim danima.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu 31 osoba pozitivna na koronu

Izvor: JUGpress.com, 04.Okt.2022, 13:49

LESKOVAC-LEBANE-MEDVEĐA-BOJNIK-CRNA TRAVA..U poslednja 24 sata od 325 rezultata za Jablanički okrug , od toga za grad Leskovac 252, sa pozitivnim nalazom je 31 rezultat...Od toga 22 osobe sa teritorije grada Leskovca, 3 sa teritorije opstine Lebane, 3 sa teritorije opstine Medveđa, 1 osoba sa teritorije...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.