Izvor: JUGpress.com, 28.Sep.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Brestovcu održana promocija knjige “Moja omiljena tetka”

LESKOVAC

Brestovčanka Marija Lazarević je autor knjige za decu „Moja omiljena tetka“.

Ovo jedinstveno štivo privuklo je dosta pažnje na našem prostoru.

Knjiga je pisana na osnovu istinitih događaja i prati odrastanje dečaka uz njegovu omiljenu tetku koja se razlikuje od ostalih zbog načina na koji se kreće.

Knjiga je bogata ilustracijama i pisana je ručno, što joj daje posebnu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << draž, pa tako privlači čak i najmlađe.

Promociji je prisustvovalo šezdeset mališana brestovačke osnovne škole, sa svojim učiteljima i roditeljima i svi su dobili besplatan primerak knjige.

„To je knjiga sa posebnim potrebama. Ona ima potrebu da mlađim čitaocima približi osobe sa invaliditetom, a sve nas podstakne na razmišljanje kako da prihvatite razlike i pobedite predrasude“ kaže autorka knjige Marija Lazarević i zahvaljuje na podršci gradu Leskovcu, jer je

knjiga štampana zahvaljujući finansiranju projekata iz oblasti kulture.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.