Izvor: JUGpress.com, 09.Avg.2023, 22:08

Tužilaštvo odredilo zabranu napuštanja stana uhapšenom zbog duvana

LESKOVAC

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu danas je saslušan uhapšeni S.C. (1979), iz Pečenjevca, zbog krivičnog dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda, saopšteno je iz tužilaštva.

U prisustvu branioca, osumnjičeni je izneo odbranu, nakon čega je, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << mogao ponoviti krivično delo, stavljen predlog sudu da se prema istom odredi mera zabrane napuštanja stana. Predložena mera od strane suda nije određena, zbog čega je na ovu odluku javni tužilac izjavio žalbu, navodi se u saopštenju. (kraj) ST/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.