Trenutni vršilac dužnosti jedini kandidat za direktora leskovačkog GAS-a

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trenutni vršilac dužnosti jedini kandidat za direktora leskovačkog GAS-a

Na raspisanom konkursu za direktora Javnog preduzeća Gradska autobuska stanica u Leskovcu prijavio se samo jedan kandidat - sadašnji vršilac dužnosti direktora Ivan Đorđević.

Konkurs je raspisan jer Đorđeviću ističe mandat u v.d. stanju, a prema oceni komisije, on ispunjava sve uslove za četvorogodišnji mandat.

Đorđević je kadar >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Srpske napredne stranke, a o njegovom imenovanju na direktorsko mesto, kako je potvrđeno, odlučivaće odbornici na sledećoj sednici Skupštine zakazanoj za 8. april. Đorđević će biti predložen za direktora Autobuske stanice, foto: B. Antić

Inače, Ivan Đorđević je diplomirani pravnik, u Gradskoj upravi radi od 1989. godine. Od tada je promenio nekoliko pozicija, a poslednje radno mesto, od 2016. godine, mu je u PIO fondu, gde radi na poslovima pravnog zastupnika.

Podsetimo, Ivan Đorđević je na mesto vršioca dužnosti direktora postavljen krajem aprila prošle godine, nakon što je prethodni direktor Žikica Stojanović podneo ostavku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.