Izvor: JUGpress.com, 12.Sep.2019, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra zamagljuju protov komaraca, ko čuo-čuo

LESKOVAC

Gradska uprava grada Leskovca, Odeljenje za zaštitu životne sredine, obaveštava građane i pčelarska društva da će se sutra, petak 13. septembra od 17 časova i 30 minuta, vršiti suzbijanje odraslih formi komaraca zamagljivanjem, po utvrđenoj maršruti, a u okviru Akcije sistemske deratizacije i dezinsekcije na teritoriji grada Leskovca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova ili drugih nepredviđenih okolnosti, akcija će biti odložena, objavljeno je na sajtu grada.

Zanimljivo je da ova informacija, veoma važna za pčelare, nije prosledjena medijima iz kabineta gradonačelnika da bi obavestili gradjane.

Sve se svelo na objavljivanje na sajtu grada pa ko video i čuo-video i čuo.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Kabinet saopštio da ne prosledjuje obaveštavanja o zamaglivanju komaraca

Izvor: JUGpress.com, 13.Sep.2019, 08:54

LESKOVAC..Kabinet gradonačelnika Leskovca medijima ne prosleđuje obaveštenja povodom zamagljivanja protiv komaraca. Za to je zaduženo Odeljenje za zaštitu životne sredine Gradske uprave Grada Leskovca. Obaveštenje o zamagljivanju stiže i na naše adrese, kao što se šalje predstavnicima medija...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.