Sportisti godine: Jelena Stanojević i Mihajlo Kecojević

Izvor: juGmedia, 24.Dec.2013, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportisti godine: Jelena Stanojević i Mihajlo Kecojević

LESKOVAC – Karatistkinja Jelena Stanojević proglašena je večeras za sportistkinju godine u Leskovcu, a kik bokser Mihajlo Kecojević za najboljeg sportistu u gradu na Veternici.

Jelena Stanojević (25) je višestruki državni, balkanski i svetski šampion u karateu, a ovo joj je peta titula najbolje leskovačke sportistkinje.

„Hvala mom klubu koji me je ponovo predložio za titulu šampionke. Zahvaljujem se >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << svima na nagradi i mislim da sam je opravdala time što sam u Pragu uspela da odbranim titulu svetskog pravka u seniorskoj kategoriji“, kaže Jelena za Jugmediu.

Kecojević je drugi put za redom najbolji sportista u Leskovcu. Ovogodišnju je zaslužio i time što je postao vicešampion Evrope i K-1 stilu u poljskom gradu Krakovu.

„Za malo sam propustio da budem prvak Evrope jer je Rus bio spremniji. Ne žalim se i srećan sam zbog ovog pehara. Naredne godine planiram da budem prvi u Evropi i da po treći put stojim na ovom mestu“, priča junak sportske večeri.

Ove, kao i ostale nagrade tradiconalno dodeljuje Sportski savez grada Leskovca.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.