Šokantno: U prepunom kafiću pretučen muškarac

Izvor: juGmedia, 23.Mar.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno: U prepunom kafiću pretučen muškarac

LESKOVAC – Četiri napadača, od kojih su dvojica bili maskirani, mučki su danas u podne u prepunoj bašti kafića „Safari“ pretukli A.M. (30).

Lekar u Urgentnom centru Tomislav Grujevski izjavio je da je A.M. zadobio povrede glave, grudnog koša i nogu.

„U toku je rentgen dijagnostika nakon koje će se više znati o njegovom stanju. S obzirom da na broj povreda i na to da je usput povraćao još uvek se ne možemo izjasniti o njegovom zdravstvenom stanju, naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je Grujevski.

Prema navodima očevidaca napad se dogodio oko podneva. Na licu mesta su još uvek vidljivi tragovi napada a policija trenutno obezbeđuje objekat

„Jedan je bio maskiran fantomkom a drugi maramom, stvorili su se odjednom i nasrnuli na našeg gosta. Pridružili su im se još dva nepoznata muškarca, isprebijali ga i pobegli, naveo je očevidac.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prepunom kafiću pretučen muškarac

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Mar.2015

Četiri napadača, od kojih su dvojica bili maskirani, mučki su danas u podne u prepunoj bašti kafića „Safari“ pretukli A. M. (30)...Lekar u Urgentnom centru Tomislav Grujevski izjavio je da je A. M. zadobio povrede glave, grudnog koša i nogu...„U toku je rentgen dijagnostika nakon koje će...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.