Socijalista Živojin Stefanović kandidat SRS za gradonačelnika Leskovca

Izvor: juGmedia, 05.Feb.2016, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijalista Živojin Stefanović kandidat SRS za gradonačelnika Leskovca

LESKOVAC – Bivši lider leskovačkih socijalista i jedan od osnivača SPS- a Živojin Stefanović biće nosilac liste Srpske radikalne stranke na predstojećim lokalnim izborima i kandidat za gradonačelnika Leskovca te partije.

Ovo je sinoć saopštio lider SRS-a Vojislav Šešelj, gostujući sa Stefanovićem u emisiji „Aktuelno“ na TV Leskovac. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Šešelj i Stefanović, koji je posle izlaska iz SPS-a osnovao Udruženje Liga za Leskovac, rekli su da je takva odluka normalan sled događaja jer SRS baštini sve vrednosti izvornog SPS-s.

Stefanović je kazao da u Srbiji ne postoje više desne i leve partije po ideologiji, već samo one koje se bore za Srbiju i one koje rade za tuđe interese.

On je još kazao da će članovi Lige kolektivno preći u SRS.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Osnivač SPS-a Živojin Stefanović kandidat SRS za gradonačelnika Leskovca

Izvor: Blic, 05.Feb.2016

Bivši lider leskovačkih socijalista i jedan od osnivača Socijalističke parije Srbije (SPS) Živojin Stefanović biće nosilac liste Srpske radikalne stranke (SRS) na predstojećim lokalnim izborima i kandidat za gradonačelnika Leskovca te partije. Odluku o tome sinoć je saopštio lider SRS-a Vojislav...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.