Sneg: Leskovac štedi milione

Izvor: juGmedia, 27.Jan.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg: Leskovac štedi milione

LESKOVAC – U budžetu grada Leskovca biće ušteđeno nekoliko miliona dinara za zimsko održavanje puteva zahvaljujući blagoj zimi i činjenici da je mehanizacija prvi put angažovana juče.

„Planirano je 20 miliona dinara, ali sam ubeđen da će doći do velike uštede. Procenjujem da bi ona mogla da ide i do deset miliona dinara“, kaže za Jugmediu Slaviša >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Zlatanović, direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju.

Zimsko održavanje puteva povereno je MP Bazi Put Plus iz Leskovca, a sezona traje od 15. novembra do 15. marta.

Inače, svi putevi na teritoriji leskovačke opštine su prohodni. Na putevima prvog i drugog prioriteta je očišćen sneg i bačena so i rizla. Bočne ulice, međutim, još čekaju putare.

„Članove Nadzornog odbora upozorio sam da bi rad na terenu trebalo da bude efikasniji“, kaže za Jugmediu tehnički direktor Direkicije Novica Nikolić, koji je deo prošle noći proveo sa ekipama za čišćenje snega.

U Direkciji kažu da rizle i soli ima u dovoljnim količinama i da će danas i sutra na red doći i putevi iz trećeg i četvrtog prioriteta.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.