Izvor: JUGpress.com, 03.Sep.2021, 21:43

Slike sa mora: Pet Indijaca i predolina

DRAČ-LESKOVAC

Da na morskoj plaži nikad nije dosadno i da svako nađe razonodu, svi znamo, ali da će pet Indijaca uveseljavati pola plaže u albanskom Draču… Srećom po nas, mi smo bili u prvom redu i pratili sve iz vip lože.

Pet Indijaca ko zna odakle pojavilo se na plaži i iznajmilo pedalinu. Jezik sporazumevanja sa likom (zovimo ga Adem) koji rentira pedaline – ruke i noge. Iznajmili su nekako i krenuli >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u putešestvije. Već posle dva metra nastao je prvi problem. Svi su seli u poslednji deo, jer, očigledno, niko nije hteo da sedi napred i bude brodska snaga. Dubina mora – 10 centimetara. Adem pokušava da im objasni kako moraju da rasporede težinu i prilično mu teško ide. Pokazuje rukama nešto što koriste sudije u košarci kad presuđuju korake, što bi trebalo da znači da propeler ne može da se vrti kad tako sede i da neće maknuti odatle, te da moraju rukama da odguraju pedalinu dalje od obale. Nekako su to shvatili, odgurali pedalinu čitava tri metra, i došli do dubine od 20 centimetara (inače, do dubine od pola metra treba da odu 50 metara od obale). Čim su ušli (trojica pozadi, dvojica sede i motaju) pedalina se zakucala za dno i zaribala. Ova dvojica motaju ko ludi, pedalina ne mrda, sigurno su pomislili da je pokvarena. Adem se hvata za glavu i opet prilazi, pokušava da ih odgura, ne uspeva. Mučenik, pokušava da im objasni da treba da siđu i odguraju pedalinu u dublje… Ovi ga gledaju u čudu, platili smo, što da sižemo?!?! Nekako su shvatili, dvojica sišla, odgurali je do dovoljne dubine, popeli se i krenuli u avanturu! Kakva radost na licima i selfiranje za sve pare…

P.S. Čitav ovaj događaj je trajao više od deset minuta.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.