Skoro 3.000 novozaraženih, na jugu od kovida preminulo 6 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 22.Feb.2021, 17:48

Skoro 3.000 novozaraženih, na jugu od kovida preminulo 6 pacijenata

Od 12.054 testiranih u poslednja 24 sata - 2.956 pozitivno je na koronavirus, prema zvaničnim podacima. I dalje je dvocifren broj preminulih od posledica kovida, ukupno 14, njih 6 na jugu Srbije.

U skoro svim kovid bolnicama na jugu više je pacijenata na lečenju nego juče, prema zvaničnim podacima Univerzitetsko kliničkog centra Niš.

U njihovim kovid objektima je 142 hospitalizovanih, od toga 7 diše pomoću respiratora, a jedan pacijent je preminuo od posledica >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koronavirusa.

Na lečenju u kovid bolnici u Leskovcu je 46 pacijenata, a jedino je u Vranju manje hospitalizovanih nego juče, ukupno 131 pacijent.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Vranje, 2 pacijenta sa potvrđenim virusom Covid -19 je preminulo - saopštili su iz ovog ZC.

U Kruševcu je 84 pacijenta na lečenju, 5 na respiratoru, a troje je u poslednja 24 sata preminulo.

U zdravstvenim ustanovama u Srbiji i privremenim bolnicama je ukupno na lečenju 3.641 pacijent, a među njima na respiratorima ukupno 153.

Sve o koronavirusu na jugu čitajte ovde.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.