Izvor: Blic, 12.Jul.2023, 14:26

Skandal na karnevalu u Leskovcu: Roditelji doveli decu na kulturno-umetničko veče, a dobili STRIPTIZ PLES (VIDEO)

U Leskovcu je održan 17. međunarodni karneval na kom su se pojavila brojna kulturno-umetnička društva iz zemlje i inostranstva, ali je najviše pažnje izazvao jedan "solistički" nastup. Mnogi su ostali zatečeni kada se na gradskom trgu pojavila devojka obučena samo u crveni veš i izvela svoju, najblaže rečeno, skandaloznu tačku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šokantan nastup na karnevalu u Leskovcu: Devojka u vešu plesala kao da je u striptiz baru, a okolo je gledala i deca! (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 12.Jul.2023

Provokativan nastup mnogi na društvenim mrežema su osudili jer leskovački karneval uglavnom okuplja porodice i decu

Nastavak na 24sedam.rs...

Skandal u Leskovcu: Djeca došla na kulturno-umjetničko veče, gledala striptiz (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2023

U Leskovcu je održan 17. međunarodni karneval na kom su se pojavila brojna kulturno-umjetnička društva iz zemlje i inostranstva, ali je najviše pažnje izazvao jedan "solistički" nastup.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Posetioci iznenađeni plesnim nastupom na leskovačkom Karnevalu, organizatori se izvinjavaju

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2023, 12:52

U Leskovcu je tokom prošle nedelje održan 17. Međunarodni karneval, a obeležio ga je nastup akrobatske grupe iz Niša, za koji posetioci kažu da se radi o striptizu. Iznenađeni takvim nastupom bili su i iz Turističke organizacije, odakle ističu da se razmišljali da čak u jednom trenutku i prekinu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.