Posetioci iznenađeni plesnim nastupom na leskovačkom Karnevalu, organizatori se izvinjavaju

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2023, 12:52

Posetioci iznenađeni plesnim nastupom na leskovačkom Karnevalu, organizatori se izvinjavaju

U Leskovcu je tokom prošle nedelje održan 17. Međunarodni karneval, a obeležio ga je nastup akrobatske grupe iz Niša, za koji posetioci kažu da se radi o striptizu. Iznenađeni takvim nastupom bili su i iz Turističke organizacije, odakle ističu da se razmišljali da čak u jednom trenutku i prekinu sporni nastup.

Iz budžeta Grada za organizaciju Karnevala opredeljeno je 9 miliona dinara, a veći deo programa bio je namenjen najmlađima. Kao i svake godine, veliki broj posetilaca >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << privuče Festival vatre, koji je ove godine obeležio nastup za koji roditelji mališana kažu da je ličio na striptiz.

Bili smo iznenađeni moram da priznam, svi smo ostali u čudu, s obzirom da je većina posetilaca tu bilo sa decom. Jeste da se radi o Karnevalu, ali onakav nastup je bio u najmanju ruku sramotan. Mislim da organizatori ne smeju da dozvole tako nešto, jer je ipak Karneval organizovan novcem svih nas - rekao je jedan od roditelja.

only in leskovac pic.twitter.com/Bv9YlHE553

Iznenađeni su bili i sami organizatori koji kažu da su u jednom trenutku razmišljali čak i da prekinu sporni nastup, ali da bi to izazvao pravi skandal.

Akrobatska grupa "USB" iz Niša učestvovala je na Festivalu vatre na “Karnevalu Leskovac” peti put za redom. Četiri prethodna nastupa izazivala su oduševljenje kod publike, te su i peti put angažovani od strane nas kao organizatora manifestacije. Po prvi put deo njihovog performansa je bio sporni plesni nastup. Kao dugogodišnji saradnici, misleći da će njihov nastup kao i prethodnih godina biti na visokom profesionalnom nivou, na naše veliko iznenađenje, izvedena je plesna tečka gde smo i mi kao organizatori bili iznenađeni onim što smo videli. U momentu smo razmišljali da prekinemo sporni nastup, ali takvim prekidom, smatrali smo da bi smo izazvali još veći skandal i pometnju u programu - saopštavaju iz TOL-a.

Iz Turističke organizacije se izvinjavaju Leskovčanima, uz obećanje da se grupa iz Niša više nikada neće pojaviti na leskovačkom Karnevalu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.