Sin žandarma ubijen u sačekuši u Leskovcu

Izvor: Radio 021, 21.Feb.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin žandarma ubijen u sačekuši u Leskovcu

Dvadesettrogodišnji Nikola Jović ubijen je sinoć u leskovačkom naselju Dubočica.

Na njega je pucano ispred stambene zgrade u kojoj je živeo, a beživotno telo je pronađeno stotinak metara dalje u ulici Čedomira Jovanovića.

Kako pišu "Novosti", pretpostavlja se da je Nikola pokušao da pobegne od napadača kada je pao i podlegao povredama. Prema izjavama komšija u sredu, oko dva sata i 45 minuta posle ponoći, iz parkića između dva stambena bloka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << čuo se jedan, a potom još tri vezana pucnja. Usledili su pozivi upomoć, a ubrzo potom je stigla policija i Hitna pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt mladića.

Nikola je stradao na svoj rođendan koji je u gradu slavio sa prijateljima, a do napada je došlo kada se iz tog provoda vraćao svojoj kući. Zbog toga mnogi veruju da se radi o sačekuši i da je Nikolu ubio neko kome se ozbiljno zamerio. Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Nikola je imao policijski dosije.

U stanu u leskovačkom naselju Dubočica, nakon razvoda roditelja, živeo je sa ocem koji je pripadnik Žandarmerije.

Autor: Novosti
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.