UŽAS U LESKOVCU Muškarac IZREŠETAN nasred ulice na svoj rođendan

Izvor: Blic, 21.Feb.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U LESKOVCU Muškarac IZREŠETAN nasred ulice na svoj rođendan

Muškarac star oko 30 godina, prema još nepotvrđenim informacija, izrešetan je noćas sa više metaka u leskovačkom naselju Dubočica.

Tragedija se dogodila u blizini marketa Zlatni trag, odnosno, ulaza u stambene bolokove B4 i B5, a kako saznajemo reč je o N.J. iz Leskovca, koji je sinoć sa drugovima proslavljao rođendan u obližnjem parkiću.

Kada je krenuo kući, bukvalno je izrešetan na sred ulice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Meštani Dubočice kažu da ih je u toku noći probudila rafalna paljba, a jutros su nasred ulici videli krvavo telo čoveka.

Policija i forezinčari su jutros odneli telo. Iza njih su ostala ograđena dva dela na i oko ulice. Tamo gde je ležao čovek i 50 metara dalje je drugi prostor obeležen trakom, piše portal Jugmedia.

Pretpostavlja se da su ubice, ili više njih, pucale na mladića sa te razdaljine.

Očekuje se saopštenje PU Leskovac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac izrešetan nasred ulice na svoj rođendan

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2018

Muškarac star oko 30 godina, prema još nepotvrđenim informacija, izrešetan je noćas sa više metaka u leskovačkom naselju Dubočica...Kako prenosi "Blic", tragedija se dogodila u blizini marketa Zlatni trag, odnosno, ulaza u stambene bolokove B4 i B5, a reč je o N.J. iz Leskovca, koji je sinoć...

Nastavak na Vesti-online.com...

Slavio rođendan, pa izrešetan nasred ulice?!

Izvor: Mondo, 21.Feb.2018

Mladić star 23 godine ubijen je u noći između utorka i srede sa više hitaca iz vatrenog oružja u leskovačkom naselju Dubočica. Navodno je reč o sinu pripadnika Žandarmerije...Foto: Guliver/getty images, Thinkstock..Tragedija se dogodila u blizini ulaza u stambene blokove B4 i B5. Portal "Jugmedia"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.