Izvor: JUGpress.com, 04.Nov.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam prijavljenih požara na području Leskovca i Bojnika

LESKOVAC

U dane vikenda na području Policijske uprave u Leskovcu prijavljeno je sedam požara manjih intenziteta u kojima nije bilo povređenih osoba dok će iznos pričinjene matrijalne štete biti naknadno utvrđen.

Požari su bili na podruju grada Leskovac i ooštine Bojnik, požare su gasili vatrogasci sapasioci.

U dane vikenda su se dogodile dve saobraćajne nezgoda u kojoj je jedna osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zadobila lake telesne povrede, saopštila je policija.

Saobraćajne nezgode su se dogodile u selu Pertate i u ulici Rade Žunića. Uzroci saobraćajnih nezgoda su neprilagođena brzina uslovima i stanju puta i vožnja pod dejstvom alkohola.

Takođe, primenom odredaba Zakona o bezbednosti saobraćaja doneto je rešenje o zadržavanju do istrežnjenja a najduže do 12 časova, vozaču koji je upravljao vozilom u stanju teške alkoholisanosti, dodaje se u saopštenju.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.