Sajmovi zapošljavanja u Leskovcu i Pirotu, u ponudi preko 800 poslova

Izvor: JužneVesti.com, 27.Mar.2024, 23:24

Sajmovi zapošljavanja u Leskovcu i Pirotu, u ponudi preko 800 poslova

Nacionalna služba zapošljavanje organizuje prolećne Sajmove zapošljavanja u četvrtak, 28. marta, u Pirotu i Leskovcu. Iz NSZ-a kažu će u Pirotu biti oko 350 ponuđenih pozicija, a u Leskovcu će 30 poslodavaca tražiti oko 500 radnika za različite pozicije.
Sajam će u Pirotu biti održan u sali "Gazela", a u Leskovcu u hali "Partizan", dok će radno vreme na obe lokacije biti od 11 do 14 sati.
Na Sajmu u Pirotu će učestvovati više od 30 poslodavaca iz Pirota, Babušnice, Dimitrovgrada, Bele Palanke, Prokuplja, Bora i Beograda, koji su prijavili potrebe za zapošljavanjem oko 350 novih izvršilaca različitih nivoa kvalifikacija i obrazovnih profila, pre svega iz oblasti mašinstva, elektronike...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.