SSP Leskovac: Drastično manji broj stanovnika direktna posledica vlasti SNS-a

Izvor: JužneVesti.com, 05.Nov.2022, 11:35

SSP Leskovac: Drastično manji broj stanovnika direktna posledica vlasti SNS-a

Prvi rezultati popisa stanovništva u Leskovcu pokazali su da se broj građana u tom gradu smanjio za čitavih 12.7%, što je direkna posledica vlsti gradonačelnika Gorana Cvetanovića, smatraju iz Gradskog odbora Stranke slobode i pravde i podsećaju na brojne probleme koji su, tvrde, doprineli tome.

U proteklih 11 godina gradove na jugu Srbije napustilo je više od 40.000 ljudi, dok je Leskovac siromašniji za čak više od 18.000 ljudi, čime je zauzeo neslavno prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mesto.

Iz Gradskog odbora Stranke slobode i pravde podsećaju da je broj Leskovčana 2011. godine bio 144.206, a danas svega 125.876, što smatraju posledicom desetogodišnje vlasti Cvetanovića.

Leskovac danas ima probleme sa vodosnabdevanjem, najzagađeniji je grad u zemlji, bolnica je u rasulu. Donedavno peti najveći grad i dalje ima najniža prosečna primanja u Srbiji. Dok se vlast hvali bespotrebnim preskupim projektima ljudi nemaju od čega da žive i masovno napuštaju Leskovac, ostavljajući za sobom porodicu i prijatelje - navode oni.

Trenutni broj domaćinstava je 41.119, što je oko 2.500 domaćinstava manje nego pre 10 godina, a kako brojke ne bi i dalje rasle iz Stranke slobode i pravde kao jedino moguće rešenje vide promenu vlasti.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.