ŠOKANTNO preminula profesorka engleskog koja je skočila s trećeg sprata

Izvor: juGmedia, 19.Maj.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO preminula profesorka engleskog koja je skočila s trećeg sprata

LESKOVAC – Nezaposlena profesorka engleskog jezika D.S. (34), koja je juče skočila s trećeg sprata stambene zgrade u leskovačkom kvartu Suva Reka, premunula je jutros. To je peto samoubistva za dve nedelje u Leskovcu.

Tragedija se dogodila nešto pre 18 časova.

Devojci je prva pomoć ukazana u Urgentnom centru leskovačke bolnice a potom je hitno prebačena u Klinički centar u Nišu gde se lekari nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << mogli da se izbore za njen život.

Za sada nisu poznati motivi ovog samoubilačkog čina, a nezvanično se priča da je bolovala od depresije. Bila je bez posla.

U Urgetnom centru Opšte bolnice u Leskovcu prošle godine zbrinuto je 259 Leskovčana zbog pokušaja samoubistva, najviše zbog egzistencijalnih problema, a među njima je i veliki broj tinejdžera i dece.

„Najviše je bilo prekomerne upotrebe lekova, bilo je četriri pokušaja vešanjem i pet samopovređivanja žiletom“, priča za „Blic“ Tatjana Jovanović, načelnica Službe za psihijatriju u ovoj bolnici“, izjavila je ranije za Jugmediu Tatjana Jovanović, načelnica Službe za psihijatriju u ovoj bolnici.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Nezaposlena profesorka engleskog skočila s trećeg sprata

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Maj.2015, 00:18

Nezaposlena profesorka engleskog jezika D. P. (34) skočila je danas s trećeg sprata stambene zgrade u leskovačkom kvratu Suva Reka i sebi ugrozila život...To je peti pokušaj samoubistva za dve nedelje u Leskovcu...Tragedija se dogodila se nešto pre 18 časova...Devojci je prva pomoć ukazana u...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.