Izvor: JUGpress.com, 21.Feb.2021, 20:20

SNS: Više od 300 akcija za nepuna dva meseca

LESKOVAC

Aktivisti leskovačkog odbora Srpske napredne stranke od 2013. godine sprovode akcije u kojima se ogleda solidarnost, saopšteno je iz te stranke .

” Samo u 2021. broj tih akcija je premašio brojku od 300. U SNS-u smatraju da su upravo solidarnost, jedinstvo i odgovornost epiteti koji krase aktiviste ovog odbora, te da su svesni činjenice da je socijalna pravda moguća samo ako >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se udruženim snagama borimo protiv siromaštva, nejednakosti i svih oblika diskriminacije. Ove humanitarne akcije su usmerene ka komšijama, porodicama u stanju socijalne potrebe i tu se uvek izmami osmeh više mališanima darujući im novogodišnje i mnoge druge paketiće i poklone. Zato na Dan socijalne pravde Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac poručuje da će i ubuduće biti tu za sve kojima je potrebno i da će aktivisti, na čelu sa predsednikom Goranom Cvetanovićem, nastaviti da pokazuju humanost i solidarnost na delu, jer gde ljubav i težnja ka boljem sutra postoji, tu postoji svetla tačka i sreća, postoji životna radost”, navodi se u saopštenju SNS.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.