SMRZAVAMO SE Tople probe od ponedeljka

Izvor: juGmedia, 28.Sep.2018, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRZAVAMO SE Tople probe od ponedeljka

Iako smo u protekla tri dana pravo iz leta ušli u kasnu hladnu jesen i smrzavali se na jutarnjim temperaturama od minus dva do minus jedan, stanovi koje greje JP Toplana ostali su hladni, kao i u ostalim gradovima Srbije.

U JP Toplani Leskovac kažu da će se sa jutarnjim toplim probama početi od ponedeljka, 1. oktobra, što će znatno doprineti toploti u stanovima.

Preostalo je da tokom današnjeg dana završimo još neke poslove oko ventila, pa u u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << krećemo sa toplim probama. Uostalom, leskovačka toplana nikada se nije striktno pridržavala 15. oktobra, kada zvanično počinje sezona grejanja“, kaže za Jugmediu Jovica Đorđević, direktor Toplane.

Daljinsko grejanje koristi oko 3.600 stanovnika u Leskovcu. Domaćinstva koja imaju „privilegiju“ da se samostalno greje, već lože svoje peći i kotlove i imaju tople stanove.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.