Toplana spremna, evo kada kreće grejna sezona

Izvor: B92, 27.Sep.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplana spremna, evo kada kreće grejna sezona

Novi Pazar -- Grejna sezona u Novom Pazaru počinje 15. oktobra, a "Gradska toplana" obezbedila je dovoljno energenata koji će početi da pristižu sledeće nedelje,

Direktor tog javnog preduzeća Dejan Nićiforović je za novopazarski radio Sto plus istakao da će tople probe početi već posle 10. oktobra.

"Pripreme za početak grejne sezone su u toku, završeni su remonti i kotlovi su spremni. Očekujemo još punjenje instalacija nakon čega ćemo započeti sa toplim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << probama. Ugovorena je nabavka energenata za celu grejnu sezonu i oni će pristizati po potrebi", rekao je Nićiforović.

Nićiforović je izrazio očekivanje da će toplana na biomasu u funkciji biti naredne grejne sezone.

Gradjani Novog Pazara trenutno za grejanje plaćaju 102 dinara po kvadratnom metru, a preduzeća 360 dinara po kvadratu.

Grejna sezona traje do 15. aprila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMRZAVAMO SE Tople probe od ponedeljka

Izvor: juGmedia, 28.Sep.2018, 11:01

Iako smo u protekla tri dana pravo iz leta ušli u kasnu hladnu jesen i smrzavali se na jutarnjim temperaturama od minus dva do minus jedan, stanovi koje greje JP Toplana ostali su hladni, kao i u ostalim gradovima Srbije...U JP Toplani Leskovac kažu da će se sa jutarnjim toplim probama početi od...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.