Izvor: Blic, 27.Maj.2022, 18:29

SLUČAJ UBISTVA LEPE SAMANTE Pronađena je u lokvi krvi u stanu u kom je živela sa dečkom, osumnjičenog je poslednji video NJEN BIVŠI MUŽ: "Sačekao me je ispred zgrade i rekao..."

Samanta Vučković (31), koja je poečtkom aprila pronađena mrtva u svom iznajmljenom stanu u Vlasotincu, ipak je ubijena, pokazala je istraga. Kako je saopšteno u Višem tužilaštvu Leskovac, policija je za ovaj zločin osumnjičila Samantinog dečka Dejana R, državljanina Severne Makedonije, koji je odmah posle zločina pobegao iz Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ISPOVEST MUŽA NASTRADALE SAMANTE TERA NA SUZE: Sa osumnjičenim za ubistvo se sreo ispred zgrade, monstrum mu poručio OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022

Samanta Vučković (31), svirepo je ubijena u Vlasotincu, a za ovaj zločin osumnjičen je Samantin dečko Dejan R, državljanin Severne Makedonije, koji je odmah posle zločina pobegao iz Srbije i za njim se intezivno traga...Telo nesrećne Samante pronašla je početkom aptila gazdarica u krevetu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.