SADA JE SVE JASNIJE: Otkriveno da li je Saška Jovanović ubijena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 14:23

SADA JE SVE JASNIJE: Otkriveno da li je Saška Jovanović ubijena!

Na telu nesrećne Saške Jovanović (30) iz leskovačkog sela Čekmin koja je jutros pronađena mrtva nema tragova nasilja, pa će uzrok njene smrti utvrditi obdukcija koja će biti naložena od strane nadležnog tužilaštva.

Nezvanična saznanja govore o tome da na telu nesrećne žene nema povreda vidljivih golim okom, pa se pretpostavlja da je izvršila samoubistvo, ali će bilo kakva zvanična informacija o ovom slučaju morati da sačeka nalaze obdukcije odnosno rezultate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toksikoloških analiza, prenose Novosti.

Policija je zvanično samo potvrdila da su njeni pripadnici pronašli telo žene, za kojom se traga od ponedeljka, i da se vrši uviđaj.

Podsetimo, telo je pronađeno u blizini njene porodične kuće, u šumarku nedaleko od potoka odnosno kanala za prikupljanje atmosferskih voda koji prolazi atarom ovog sela.

Saška je nestala u ponedeljak ujutro kada je pošla na posao. Nije ušla u autobus koji prevozi radnike do jedne od fabrika u Leskovcu, gde je ova mlada žena i majka dvoje dece, bila zaposlena. Nije se pojavila ni na radnom mestu, pa je njen nestanak prijavljen policiji.

Tada je započeta intenzivna potraga za nestalom ženom, a jutros su se u pretragu terena uključili njeni rođaci i prijatelji kada su pripadnici policije naišli na telo. Potraga je okončana tragedijom koja je meštane Čekmina ostavila u šoku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.