Izvor: JUGpress.com, 29.Feb.2024, 09:12

U Čekminu danas potraga za Saškom Jovanović koja je nestala pre četiri dana

LESKOVAC

Saša Jovanović (30) iz sela Čekmin Leskovca nestala je pre četiri dana na putu do posla. Njen brat je pozvao u pomoć sve koji to mogu i žele da se danas uključe u potragu za njom.

On je na dtuštvenoj mreži Fejsbuk objavio da će u potragu za Saškom krenuti danas u 10 časova sa fudbalskog terena u Čekminu.

– Molio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bih za pomoć svakog ko može i želi da pomogne u potrazi za mojom sestrom koja je nestala pre tri dana, da obiđeno sve detaljno delove oko sela. Okupljanje ljudi je u 10 časova na fudbalskom terenu u selu Čekmin. Molio bih sve dobre ljude da pomognu, svaka pomoć je dobrodošla – napisao je Saškin brat na Leskovačkoj online pijaci juče. (kraj)apel/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

SUPRUG POTVRDIO TRAGIČNE VESTI: Saška pronađena mrtva četvrtog dana od nestanka, iza sebe ostavila dvoje maloletne dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024

Suprug Žarko potvrdio crne vesti...Saška Jovanović (30) pronađena je mrtva četvrtog dana od nestanka u selu Čekmin kod Leskovca...Njen suprug Žarko je potvrdio tragičnu vest...Policija je na terenu i vrši uviđaj...Saška je iza sebe ostavila dvoje maloletne dece, a okolnosti tragedije nisu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.