Rukometaši Vojvodine dočekuju Dubočicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021, 17:46

Rukometaši Vojvodine dočekuju Dubočicu

Ovog vikenda nastavlja se doigravanje za šampiona Srbije u rukometu. U derbiju trećeg kola, Vojvodina dočekuje Dubočicu, u subotu, od 17 časova i 50 minuta, uz prenos na našem prvom programu.

Sedmostruki uzastopni šampioni Srbije, posle dve pobede u plej-ofu i plasmana na završni turnir Kupa Srbije, igraju sa ekipom iz Leskovca, koja se posle prvog dela sezone, kada je dva puta poražena od Vojvodine, značajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pojačala, dovođenjem Pavlovića i Vojvodića.Novosađani imaju ulogu favorita, ali ne žele da potcene Leskovčane.

"Dobili smo dve veoma važne utakmice, derbi kod kuće sa Dinamom i u Nišu protiv Železničara, a istovremeno smo napravili i dobru razliku za međusobne duele. Ali ne bi smeli da se opustimo i da izgubimo bodove na nekoj, pod navodnicima, lakšoj utakmici", naglasio je trener Vojvodine, Boris Rojević.

Šef stručnog štaba Dubočice, Saša Pejčić, želi da njegova ekipa popravi utisak iz prethodna dva međusobna duela.

"Nesporno je da Vojvodina radi fenomenalan posao i stvarno je teško dostići njihov nivo. Međutim, kao i svi sportisti, ja se uvek nadam da ćemo pružiti dobru partiju, a rezultat će biti deo toga", optimističan je Pejčić.

U ostalim duelima 3.kola plej-ofa Arkus lige, u subotu se sastaju: Partizan – Dinamo, Rudar – Metaloplastika i Radnički – Železničar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.