Rotvajleri – kraljevi Leskovca

Izvor: juGmedia, 29.Sep.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rotvajleri – kraljevi Leskovca

Oko 160 pasa rase Rotvajler prodefilovaće danas i sutra na Međunarodnoj izložbi u Leskovcu na gradskom stadionu Dubočica, u organizaciji Rotvajler kluba „Jug“.

Pse iz dvadesetak gradoba iz Srbije, Makedonije, Grčke, Bugarske i Nemačke ocenjivaće jako cenjeni sudijski trio u svetu kinologije: Uve Peterman iz Nemačke, Kevin Cang iz Kine i Makedonac Nikola Angelovski.

Za rotvajlere iz leskovačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << legla uglavnom važi da su najlepši, ali ovde će biti ozbiljnog natecanja“, procenjuje organizator izložbe Branislav Nikolić.

Ovo je prva Međunarodna izložba pasa rase rotvajler održana u Leskovcu, organizovana uz podršku grada Leskovca čiji su je predstavnici danas svečano i otvorili.

Leskovačke odgajivačnice rotvajlera su cenjene u celom svetu još iz vremena stare Jugoslavije, a danas se u kinološkim krugovima zna pravilo – ako dolazi iz Leskovca, onda je zagarantovani šampion.

Pojedine primerke i osvajače pehara i medalja, odgajivači iz Leskovca prodavali su i po 10, 15, pa čak i 20.000 evra u inostranstvu.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Izložba pasa rase rotvajler

Izvor: JUGpress.com, 29.Sep.2018

LESKOVAC..Na Gradskom stadionu održana je međunarodna izložba pasa rase rotvajler...Organizator skupa bio je Rotvajler klub „Jug Srbije“ uz podršku Kinoloških saveza Republike Srbije, Vlasotince i Leskovca...PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype..I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.