Izvor: JUGpress.com, 17.Nov.2022, 14:13

Ristić: Zahtevna utakmica, verujem da pobeđujemo

LESKOVAC

Košarkaši Zdravlja u 9. kolu Prve košarkaške lige u SRC „Dubočica“ u subotu u 16:30 časova dočekuju ekipu „Dunava“ iz Starih Banovaca. Trener Nikola Ristić kaže da se radi o ekipi koja je promenila trenera prošle nedelje.

„Oni su već u kup-utakmici pre dva dana pokazali angažovaniju i borbeniju igru, tako da nas u subotu sigurno očekuje jako zahtevna utakmica. To je iskusna ekipa i godinama su stabilni član košarkaše lige Srbije. Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << moramo energetski biti na visokom nivou, a u tome svakako može pomoći i publika. Moramo biti skoncentrisani i fokusirani na zadatke koje imamo tokom utakmice, kao i da nastavimo da prikazujemo igru iz prethodne dve utakmice, kao i prenesemo rad i samopouzdanje koje imamo na treningu. Ako sve to uspemo, verujem da ćemo na kraju slaviti pobedu.“

Košarkaš Miloš Petković očekuje da će tim na teren izaći sa istom energijom kao i prethodna dva susreta i da ne sumnja da će rezultat biti u korist „Zdravlja“.

„Navijači su nam prekopotrebni, s obzirom da u ovom trenutku pokušavamo da se kao ekipa „podignemo“, te ih zato i pozivam da u što većem broju dođu i sportskim navijanjem nam pomognu da ostvarimo pobedu.“

3

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Košarka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.