Izvor: JUGpress.com, 22.Jun.2021, 17:37

Rekonstruisan pružni prelaz na putu Pečenjevce-Lipovica

LESKOVAC

Pružni prelaz na putu Pečenjevce – Lipovica je rekonstruisan, a radove vredne 2,5 miliona dinara finansirale su „Infrastrukture Železnice Srbije“ i preduzeće „Putevi Srbije“. Ovim će čitava teritorija našeg grada na ukrštanju opštinskih i državnih puteva sa prugama biti pokrivena savremenim putnim prelazima. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima je obišao radove i naglasio da je ovo primer dobre komunikacije lokalne samouprave >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << grada Leskovca sa republičkim preduzećima.

„Ukazali smo im na problem u pogledu bezbednosti i oštećenja na prelazu i čim su stvoreni uslovi, sredstva i ljudstvo su usmereni ka radovima na ovoj lokaciji.“

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ pojasnio je da je urađena demontaža starih pragova, ugradiće se novi pragovi i postaviti šine, asfalirati prelaz, ali i prilazi samom prelazu.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.