Izvor: JUGpress.com, 03.Jun.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički iz Pirota prvak

LESKOVAC-LEBANE-PIROT

Kolo pre kraja prvenstvene trke za šampionskom titulom na srpskoligaškom ,,Istoku” razrešena je dilema koja će ekipa biti prva. U viši rang, u Prvu ligu Srbije plasirala se ekipa pirotskog Radničkog, koja je uspela i pored bodovnog zaostatka iz jesenje sezone da pretekne ekipu Temnića 1924 iz Varvarina, i da se vrati na prvoligašku fudbalsku scenu Srbije, gde, je inače bila do pre nekoliko godina.

Piroćanci su ovog proleća bili u svemu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << najbolji u odnosu na svoje rivale i sasvim zasluženo idu u veći stepen takmičenja.

Fudbaleri Radana na svom terenu uspeli su da stignu do jednog boda igrajući nerešeno 1:1 sa novim prvakom Radničkim iz Pirota. Bod iz ovog meča po svemu sudeći je dovoljan za očuvanje srpskoligaškog statusa. Posle izuzetno slabog izdanja u jesenjoj sezoni, fudbaleri ,,zelenih” iz Lebana serijom dobrih igara i rezultata uspeli su ono što mnogi nisu mogli da veruju, a to je da će uspeti da izbore opstanak u društvu klubova srpskoligaša fudbalskog ,,Istoka”.

Moravac Orion na stadionu Sinđelića u Nišu pored reke Nišave nije uspeo da odoli domaćinima, koji su na kraju meča slavili pobedu od 2:0. Leskovačka Dubočica uspela je da trijumfuje, čak, sa 1:6 u Gadžinom Hanu u meču sa domaćim Zaplanjcnjm, dok su se pobedi od 1:0 u poslednjoj prolećnoj utakmici radovali fudbaleri Jedinstva na svom terenu u susretu sa ekipom Budućnosti iz Popovca.

Rezultati pretposlednjeg 33.kola:

Jagodina Tabane – SFS Borac 2:1

Rtanj – Temnić 1924 2:1

Trstenik PPT – Dunav 2:1

Sinđelić – Moravac Orion 2:0

Radan – Radnički (P) 1:1

Jedinstvo (B) – Budućnost 1:0

Radnički (S) – Jedinstvo (P) 1:0

Car Konstantin – Pukovac 5:2

Zaplanjac – Dubočica 1:6

Naredne nedelje na programu su sve utakmice poslednjeg 34.kola, a sastaju se:

SFS Borac – Zaplanjac, Dubočica – Car Konstantin, Pukovac – Radnički (S), Jedinstvo (P) – Jedinstvo (B), Budućnost – Radan, Radnički (P) – Sinđelić, Moravac Orion – Trstenik PPT, Dunav – Rtanj, Temnić 1924 – Jagdoina Tabane.

Sve utakmice počinju u isto vreme od 17,30 časova.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.