Pukla trula grana i oštetila tri parkirana automobila u Leskovcu

Izvor: Blic, 09.Avg.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla trula grana i oštetila tri parkirana automobila u Leskovcu

Trula grana teška oko tonu pala je jutros u 3.10 sati u Radničkom naselju u Leskovcu preko tri automobila i oštetila ih izazvavši potres sličan rušenju stambene zgrade.

- Prvo sam čula krckanje, pa su se roletne zatresle i odjednom se čuo jak prasak, kakav sam jedino čula tokom bombardovanja. Mislila sam da se srušio sprat iznad nas. Bio je užasan tresak - prestravila sam se i morala sam da popijem lekove za smirenje - priča Marija Ilić.

Oštećeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su automobili Miroslave Dobrenopvić i Ivana Ilića koji kažu da su prijavljivali opasnost od pada baš te grane.

- Više puta tražio sam da se oreže ovaj drvored jer skoro 20 godina nije rezan, a i laik je mogao da vidi da su grane trule. Niko nije došao i, evo, desila se nevolja. Sreća u nesreći je što su ljudi u tom trenutku spavali - jada se Ilić.

Radnici JKP „Komunalac“ su nekoliko sati sekli drvo i potom izvukli zatrpane automobile.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pukla trula grana i oštetila tri parkirana automobila u Leskovcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Avg.2015, 09:46

Trula grana teška oko tonu pala je juče ujutru u 3.10 sati u Radničkom naselju u Leskovcu preko tri automobila i oštetila ih izazvavši potres sličan rušenju stambene zgrade...- Prvo sam čula krckanje, pa su se roletne zatresle i odjednom se čuo jak prasak, kakav sam jedino čula tokom bombardovanja....

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.