Izvor: JUGpress.com, 21.Mar.2024, 15:03

Pucao iz pištolja i priveden

LESKOVAC
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. Z. (1989), iz okoline Leskovca,
zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštila je policija.
On se sumnjiči da je u svom dvorištu, u selu u okolini Leskovca, iz konvertibilnog pištolja ispalio u vazduh 14 metaka, a patrola policije ga je ubrzo pronašla na putu sa pištoljem u ruci.
Osumnjičenom je, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju. (kraj) SP/LJS
...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

HAOS OKO LESKOVCA: Policija ga zatekla sa PIŠTOLJEM u rukama, ispalio 14 HITACA jedan za drugim

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024

Nadležni organi su reagovali po hitnom postupku...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su muškarca (35), iz okoline Leskovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija...- On se sumnjiči...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.