HAOS OKO LESKOVCA: Policija ga zatekla sa PIŠTOLJEM u rukama, ispalio 14 HITACA jedan za drugim

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 15:18

HAOS OKO LESKOVCA: Policija ga zatekla sa PIŠTOLJEM u rukama, ispalio 14 HITACA jedan za drugim

Nadležni organi su reagovali po hitnom postupku.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su muškarca (35), iz okoline Leskovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
- On se sumnjiči da je u svom dvorištu, u selu u okolini Leskovca, iz konvertibilnog pištolja ispalio u vazduh 14 metaka, a patrola policije ga je ubrzo pronašla na putu sa pištoljem u ruci - piše u saopštenju PU Leskovac.
Osumnjičenom je, po ovlašćenju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U NIKŠIĆU Muškarac (62) SILOVAO maloletnicu

Izvor: Blic, 21.Mar.2024

Pripadnici policije u Nikšiću uhapsili su muškarca Z.P. (61) koji se sumnjiči da je počinio krivično delo silovanje maloletne osobe.

Nastavak na Blic...

BANKARKA DIGLA KREDIT U IME KLIJENTKINJE Hapšenje u Užicu zbog zlopotrebe položaja: Otkriveno kako je službenica prevarila SISTEM i "zaradila" preko 300 hiljada dinara

Izvor: Blic, 22.Mar.2024, 13:47

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su D. M. (49) iz Užica zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.