Izvor: JUGpress.com, 13.Jul.2020, 23:11

Protesti u Leskovcu: Šta je potrebno uraditi za ovaj grad

LESKOVAC

Mi imamo dva zahteva, da krivično odgovaraju političari na vlasti zbog situacije sa koronom i da se ponište lažni izbori, rekao je na večerašnjem protestu u Leskovcu Vladimir Šiškin.

https://www.youtube.com/watch?v=9EIEnhuGJoQ

On je okupljenima pokazao fotografije sa mitinga leskovačkog SNS u predizbornoj kampanji i javno upitao da li su oni bili odgovorni i vodili računa o merama >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zaštite kada su okupljali svoje članove i aktivisti u predizbornoj kampanji.

Šiškin je upitao i da li su kafići i ugostiteljski objekti najveći problem u vreme korone pa im se ograničava radno vreme i kako to što je leskovački SNS vodio svoje aktiviste od sela do sela i držao predizborni miting u zatvorenom, u motelu Predejane nije bio problem

Aleksandar Rangelov je rekao da je odluka o uvodjenju vanredne situacije politička i ukazao na neozbiljna odnos odgovornih prema ovoh pandemiji od njenog početka.

On je podsetio na genezu pojavljivanja prvih slučajeva korone u Kini i Srbiji i neadekvatnog reagovanja nadležnih na početku ali i u jeku pandemije kada su , zbog izbora, ukinuli sve mere.

Predrag Mitrović je ukazao na ključni problem u Leskovcu i Srbiji da su na odgovornim pozicijama neadekvatni i nestručni ljudi.

“On je rekao da gradjani Leskovca i Srbije moraju da se ujedine da bi zajedno lakše prevladali ozbiljne prepreke i probleme koji ih očekuju u bliskoj budućnosti.

Mitrović je govorio i o tome da je neophodno da stručni ljudu rade posao koji najbolje znaju da rade i da je nedopsutivo da nekome prvi posao bude pozicija pozicija načelnika okruga ili direktora javnog preduzeća.

On je istakao da Leskovca ima sposobne i stručne ljude i da je neophodno da oni udruže snage da bi sprečili dalje propadanje grada bez obzira na to kojoj političkoj opciji pripadaju ili su politički neopredeljeni.

On je pozvao Leskovčane da se sutra pojave u što većem broju na protestima.

Mladi Miloš Stajić je govorio o problemima koje imaju mladi i o tome koliko je važno da oni dobiju prostor i mogućnost da urade nešto za sebe i svoj grad.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.