Izvor: JUGpress.com, 03.Dec.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti protiv naslovnih strana NIN-a i Danasa sutra u Leskovcu

LESKOVAC

U Leskovcu će sutra biti održani protesti SNS i njihovih koalicionih partnera protiv naslovnih strana nedeljnika NIN (koja je izmenjena) i dnevnika Danas na kojima su bile fotografija sajma naoružanja na kojoj se vidi snajper ispred koga s enalazi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i karikatura na kojoj je prikazana ista scena.

Danas su ubrzane aktivnosti na organizaciji ovih protesta >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji će početi u 16 sati okupljanjem na platou ispred Narodnog muzeja u Leskovcu.

Kako JUGpress saznaje, planirana je i šetnja ulicama grada.

Sem leskovačkih funkcionera, članova i simpatizera SNS na protestima će učestvovati i drugi iz opština Jablaničkog okruga .

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.