Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2021, 19:23

Promovisan roman „Kuća na ostrvu skaj“ Milene Sekulić Odalović

LESKOVAC

Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu organizovala je promociju romana „Kuća na ostrvu Skaj“ Milene Sekulić Odalović. Gosti književne večeri su bili autor romana i Jovan Pejčić, književni kritičar. U programu je učestvovao i kamerni sastav orkestra Muzičke škole „Stanislav Binički“ pod mentorstvom Valentine Petrović.

Milena Sekulić Odalović profesor je srpskog jezika i književnosti, pisac, menadžer u obrazovanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << lektor i motivacioni trener po metodi kliringa. Autorka je četiri romana: „Kneginja Nariškina“, „Iz zemlje kamena“, „Beg iz zlatnog kaveza“ i pomenuti „Kuća na ostrvu Skaj“, a uskoro će objaviti svoj peti roman „Vetar sa Pirineja“.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.