Proglašena vanredna situacija u Leskovcu i Lučanima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020, 17:43

Proglašena vanredna situacija u Leskovcu i Lučanima

Štab za vanredne situacije grada Leskovca zbog pogoršanja epidemijske situacije proglasio je vanrednu situaciju. I na teritoriji opštine Lučani danas je proglašena vanredna situacija zbog pogoršanja epidemiološke situacije usled širenja virusa kovid-19 .

Ta odluka je doneta nakon što je protekle nedelje zabeležen dvostruko veći broj obolelih na teritoriji Leskovca nego prethodne, a povećao se i broj pacijenata u Kovid ambulantama.

Dnevno se pregleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oko 300 osoba, a za nedelju dana popunjeno je 75 odsto kapaciteta kovid bolnice, prenosi RTS. Naložene su rigorozne kontrole i pojačana dezinfekcija.

Na teritoriji opštine Lučani proglašena vanredna situacija

Na teritoriji opštine Lučani danas je proglašena vanredna situacija zbog pogoršanja epidemiološke situacije usled širenja virusa kovid-19 .

Odluka o uvođenju vanredne situacije doneo je predsednik opštine Lučani na telefonskoj sednici opštinskog štaba, prenosi Glas zapadne Srbije.

Kako se navodi, javna preduzeća "Dragačevo putevi" Guča i "Komunalac" Lučani treba da preduzmu pojačane epidemijske mere i pojačano vrše dezinfekciju javnih površina i ustanova, a opštinska uprava da vrši intenzivniji inspekcijski nadzor sprovođenja donetih mera.

Na teritoriji te opštine zabranjeno je okupljanje u zatvorenom i otvorenom prostoru više od pet lica, obavezno je nošenje zaštitnih maski i poštovanje socijalne distance od dva metra, a zabranjeno je i organizovanje svečanosti, sportskih i drugih zabavnih manifestacija.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanredna situacija i u Ivanjici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020

U opštini Ivanjica danas je proglašena vanredna situacija zbog nepovoljne epidemiološke situacije i velikog broja obolelih od korona virusa...Kako je objavljeno na sajtu te opštine, odluka je doneta na preporuku Štaba za vanredne situacije sa današnje vanredne telefonske sednice...Prema rečima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vanredna situacija u Bajinoj Bašti, Kikindi, Ivanjici, Leskovcu, Lučanima

Izvor: Danas, 30.Nov.2020

Odlukom predsednice opštine Bajina Bašta Vesne Đurić, na teritoriji ove opštine proglašena je vanredna situacija zbog potrebe preduzimanja pojačanih mera na sprečavanju daljeg širenja korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.