Vanredna situacija i u Ivanjici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020, 17:43

Vanredna situacija i u Ivanjici

U opštini Ivanjica danas je proglašena vanredna situacija zbog nepovoljne epidemiološke situacije i velikog broja obolelih od korona virusa.

Kako je objavljeno na sajtu te opštine, odluka je doneta na preporuku Štaba za vanredne situacije sa današnje vanredne telefonske sednice.

Prema rečima predsednika opštine Momčila Mitrovića, u poslednjih desetak dana više od 1.800 pacijenata je prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kroz kovid ambulantu, potvrđeno je 300 inficiranih, a šest osoba je preminulo.

Odlukom Štaba nastavnička veća i roditeljski sastanci biće organizovani onlajn kako bi se izbeglo okupljanje više lica u zatrvorenom prostoru.

Najavljene su i rigoroznije kontrole poštovanja epidemioloških mera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.