Izvor: JUGpress.com, 23.Dec.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesorka “Oxford shool” Leskovac Jelena Spasić dobila Fulbrajtovu TEA stipendiju

LESKOVAC

Jedan od četiri srpska dobitnika prestižne Fulbrajtove stipendije za školsku 2019/2020. godinu je Jelena Spasić, profesor u „Oxford School-u“ u Leskovcu

Fulbrajtov TEA program podržava američka vlada i za školsku 2019/2020. godinu odobreno je četrdesetak stipendija od kojih četiri Srbiji. Program je namenjem profesorima srednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << škola koji predaju engleski jezik ili humanističke nauke i trenutno je otvoren poziv za narednu školsku godinu. Profesore iz celog sveta imaće prilike da na šestonedeljnom akademskom programu u Sjedinjenim Američkim Državama posmatraju nastavu, ali i da imaju priliku i da podele ekspertizu sa profesorima i studentima univerziteta domaćina. Domaćin profesorke Jeleni Spasić biće Kent državni univerzitet.

Iz „Oxford School“ poručuju da za njih ovo velika čast, ali i obaveza da nastave svoj rad na stručnom usavršavanju i stalnom unapređenju kvaliteta nastave za dobrobit svih polaznika.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.