Izvor: JUGpress.com, 12.Maj.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeno sedam maloletnika zbog napada na Rome

LESKOVA

Pripadnici

Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu identifikovali su i priveli, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, sedam maloletnih osoba zbog sumnje da su sinoć učestvovale u dva događaja u kojima su napadnuti pripadnici romske nacionalnosti

,saopštila je leskovačka Policijska uprava .

Sinoć je policiji u Leskovcu prijavljeno da je nekoliko osoba napalo petoricu mladića romske nacionalnosti kada su igrali košarku >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u dvorištu jedne osnovne škole.

Takođe, policiji je prijavljen i slučaj napada na petoricu Roma kod jednog hotela od strane više osoba.

Policiji je sinoć prijavljen i treći događaj, da je na veselju u romskom naselju nekoliko ženskih osoba romske nacionalnosti napalo više nepoznatih muškaraca. Radom po ovoj prijavi i nakon obavljenih razgovora sa organizatorom proslave i nekoliko gostiju, utvrđeno je da nije bilo napada.

Protiv sedam maloletnih osoba, policija će, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, podneti krivične prijave zbog sumnje da su izvršile krivično delo nasilničko ponašanje.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti ovih događaja.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Košarka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVA NAPADA NA ROME U LESKOVCU Privedeno sedam maloletnika

Izvor: Blic, 12.Maj.2019

Policiji u Leskovcu proteklih dana prijavljena su dva događaja u kojima su napadnuti pripadnici romske nacionalnosti, zbog čega su privedna sedmorica maloletnika.

Nastavak na Blic...

Napadi na Rome u Leskovcu, uhapšeno 7 maloletnika

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2019

U Leskovcu su u subotu 11. maja prijavljena čak 3 napada na Rome, a policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila 7 maloletnika koji se terete za nasilničko ponašanje...Petorica mladića romske nacionalnosti napadnuti su dok su igrali košarku u dvorištu Osnovne škole "Svetozar...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.