Pritvoren zbog pokušaja ubistva ljubavnice

Izvor: juGmedia, 26.Avg.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvoren zbog pokušaja ubistva ljubavnice

LESKOVAC – Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu odredio je pritvor S.A. (44) zbog sumnje da je sa sedam uboda nožem pokušao da ubije ženu staru 22 godine.

Leskovačka policija je saopštila da se pokušaj ubistva dogodio 23. avgusta oko 23 časa u romskom nasleju Podvorce u Leskovcu.

On je, navodi se, otišao kući kod ošteće koju je nakon kraće >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << svađe nožem sedam puta izbo u predelu tela.

Zbog zadobijenih povreda, koje su kvalifikovane kao lake, hospitalizovana je u bolnici u Leskovcu. Policija je pronašla i oduzela nož za koji se sumnja da ga je S.A. upotrebio prilikom  povređivanja  oštećene.

Istražni sudija je S.A. odredio pritvor do mesec  dana.

Motiv zločina nije saopšten, ali su komšije rekle da su napadač i žrtva bili u ljubavnoj vezi.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen muškarac koji je ljubavnicu izbo sedam puta nožem

Izvor: Press, 26.Avg.2013

Leskovačka policija saopštila je da se pokušaj ubistva dogodio 23. avgusta oko 23 časa u romskom nasleju Podvorce u Leskovcu. S. A. je, navodi se, otišao kući kod pomenute devojke, koju je nakon kraće svađe izbo nožem sedam puta.. Nesrećna devojka je smeštena u leskovačku bolnicu gde su...

Nastavak na Press...

Leskovčanin pokušao da ubije ženu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2013

Leskovačka policija uhapsila je S.A. (44) jer se sumnjiči da je u petak, 23. avgusta 7 puta uboo ženu nožem u njenoj kući.

Nastavak na JužneVesti.com...

Izbo devojku sedam puta, pritvoren zbog pokušaja ubistva

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Avg.2013

Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu odredio je pritvor S.A. (44) zbog sumnje da je nožem pokušao da ubije jednu 22-godišnju devojku, saopštila je danas policija.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.